• nl
  • fr
  • en
 • Kurt Demey en Stefan Paridaen passeerden de audities van Belgium’s got Talent

  Filed in Nieuws | Posted by KD on 1 november 2016


  Kurt Demey en Stefan Paridaen besloten om de handen in elkaar te slaan voor Belgium’s got Talent. Op het eerste gezicht lijkt Belgium’s got Talent met Kurt Demey te vloeken. We hadden het moeilijk om in te beelden hoe het artistieke werk van hem in zo’ kader zou kunnen werken. Maar hij verdedigt zijn deelname met de volgende woorden : ” Ik weet dat vele mensen het gek vinden maar het is ook niet de bedoeling om mijn theatervoorstelling op de televisie te brengen. Samen met Stefan bouwen we iedere act opnieuw op om binnen het kader te passen. Tegelijkertijd bewaken we onze artistieke lijnen en doelstellingen. Eén van die doelstellingen is dat we mentalisme willen laten zien op een heel andere manier en niveau. Het is niet de bedoeling om een ongelooflijk effect te tonen, maar om een boodschap over te brengen. Het magische moment in een mentalisme act kan een boodschap kracht geven en daar zijn we naar op zoek. Zelf vind ik dat je als artiest je niet moet beperken door de kaders die professionelen (theater-programmatoren) voor je neer leggen. Hoe meer ik hoor dat het vreemd is dat ik mee doe, hoe meer zin ik er in heb en hoe meer ik vind dat het zin heeft. En ik ben ervan overtuigd dat de acts die we tonen de nodige kwaliteit hebben. Al moet ik ook toegeven dat het een hele uitdaging is om een act te maken die maar twee minuten mag duren. We worstelen het meeste met het evenwicht tussen het nodige dat moet gezegd worden om de act verstaanbaar te maken en de poëzie die betekenis geeft aan de act. Voor twee minuten moet je heel veel goede ideeën laten vallen. ”

  http://vtm.be/belgiums-got-talent/mentalisten-stefan-en-kurt-slaan-iedereen-met-verstomming

   

   

   

  Leave a cool comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *